Off to Hong Kong!

Väskan är packad, 20 kg är inte så värst mycket. Smidigare att resa till USA utan att behöva tänka på sådana petitesser! Om 4,5 timmar lyfter jag från Landvetter, sedan väntetid i Paris innan färden fortsätter österut. Det här kommer bli KUL!!
Är tillbaka i Sverige 14/10, ska försöka uppdatera här innan dess!

Snart HK!

Spenderat helgen i Nödinge i väntan på Hong Kong: imorgon far jag! Ska bli görkul! Väskan är packad, bara lite fix med handbagaget kvar och sen är det dags!
Gillar funktionen "dölj" på fejjan. Skönt att slippa meningslösa uppdateringar av vissa personer..
Fått mailsvar av R också, jag ska höra av mig om när det passar att vi ses för examination av min praktikuppsats! Blir kanon och kanske precis så informellt som jag önskat mig. 30 färdiga hp till att lägga till listan i så fall, skönt!

Packning pågår

Kombinerar min Hong Kong-packning med lite flyttpackning. Åker ner till Nödinge imorgon, tänkte fylla Clion så gott det går med kartonger och väskor, kanske underlättar något för helgen v 44 då resten av flyttlasset är tänkt att gå.
Bra dag på jobbet idag, befann mig i Häktets hjärta: CV. Ovant, men det gick relativt smärtfritt.

Praktikuppsats: check!

Yes, äntligen klar! Efter en lång och en relativt busy dag på jobbet blev det kontraktsskrivande med M som återigen tar min lägenhet i besittning i november när jag flyttar sydväst. Efter det en blåbärssmoothie och iväg till uni för att färdigställa min uppsats. Lite korrektur, tangentbordet låg risigt till då min innehållsförteckning till en början inte såg ut som jag ville. Men skam den som ger sig: det gick bra till slut! Uppsatsen ser bra ut om man slänger ett öga på den, hoppas att R gillar innehållet. Mailade iväg den tillsammans med mitt praktikintyg så nu återstår att se hur examinator vill ordna upp det hela.
Ska fira med en bit nybakad kladdkaka och sen ladda om för en ny fullspäckad dag imorgon: tvätt, jobb, flytt- och Hong Kong-packning!

Övertänd och snart klar?!

Jag tror jag övertände igår med allt plugg. När jag kom i säng var jag så uppe i varv att jag inte somnade förrän närmare två. Inte så lyckat med tanke på dagens jobb, men inget att göra något åt.
Ledsamt att Sverigedemokraterna gick framåt i söndagens kyrkoval. Hoppas att trenden inte håller i sig till nästa års valrörelse. Några som också gick framåt var Församlingslistan hemma i Nödinge församling, glädjande! Jag anser inte att politiska partier hör hemma i kyrkan längre när statskyrkan är ett minne blott.
I vilket fall, efter jobbet blev det återigen uppsatsskrivande. Insåg hur mycket tid man kan lägga ner på ett liknande arbete utan att bli helt nöjd, och jag vill verkligen inte lägga ner mer tid på den nu. Så det som återstår nu är att gå igenom text och form, hoppas kunna klara av detta imorgon och på onsdag och sen skicka iväg till Roland och invänta min dom.


On the up!

Yes indeed! =) Avreggade mig i torsdags, CSN var rekordsnabba med att höra av sig då jag tekniskt sett även avbrutit Juristprogrammet. Lite ändringar på Mina sidor så tror jag dock inte det ska bli några problem med mina utbetalningar.
Mina ytterligare funderingar kring min livssituation för tillfället resulterade i att jag bokade resa till Hong Kong inatt. Lovely! Känns kanonkul att hälsa på D&I!
Allmänt fix, pizza och bio med O igår kväll, alltid lika trevligt!
Och idag.. Jag överraskade mig själv genom att komma en bra bit på min praktikuppsats. Den blir inget mästerverk, men vilken energi jag haft! Beror det på det sköna vädret, att det varit kyrkoval, att jag fick höra mycket roliga nyheter från hemmafronten, att mina 90-talsidoler Aqua släppt sin Greatest Hits-skiva? Och imorgon blir det jobb, återigen på inskrivningen med CG! Det känns bra nu..!


Whatever happens in my life, baby, boosts me
There's not a second that I'll regret
I'm just so full of life and ready to explore it
And it all feels like
I'm ready to explode

Livsvisdom á la Aqua


Omstart

Senaste veckan har varit depp. Påminner mig själv om att jag inte vill lägga ner onödig energi på en kurs jag inte känner att jag kan satsa helt på. Vill inte tvinga mig igenom 7 veckor med något som får mig att inte må bra. Nu kan det nog vända: ska avregistrera mig från uni-kursen, plugga fastighetsrätt istället. Har skrivit på kontrakt för lägenhet i Göteborg, flyttar i slutet av oktober! Nästa vecka är det fullbokat med jobb, kanske ner till Nödinge under helgen där! I'm on the up..!

Lördag: Whitney, plugg och middag

Det är lördag och halvkasst väder. Inte speciellt kallt, men regn. Tog en promenad förut bort förbi Gustavsvik och stan och sen hem. Jag känner mig fortfarande trött och seg och funderar på att ringa och beställa tid hos vårdcentralen kommande vecka för att kolla upp det här. Men med Whitney i lurarna känns det för stunden lite lättare. Hennes 80-tals pampiga ballader ger mig gåshud, och hennes nya skiva (som i princip hyllats av alla större svenska tidningar) är grym!
Fått sålt min gamla dator idag, trots defekt cd/dvd-enhet var det stort intresse för den, tack Blocket!
Ikväll ska jag träffa K, blir middag och vin och även hintats om en viss LA-snaps! ;) Det blir en bra belöning efter dagens plugg: jag sitter med min praktikuppsats. Blir inget vidare, halvtaskiga internetreferenser men det får gå: det var ju just de källorna jag hade tillgång till på mitt kontor på Wilshire Blvd.

Uppdatering ang boende i Gbg: jag dissar de lägenheter jag fått erbjudande på och hoppas på bättre. Dykt upp en 37-kvadratslägenhet i Gårda fabriker som jag tilltalas av: jag vill tydligen följa i min brors fotspår. =) För att få chans på den blir jag tvungen att tacka nej till de erbjudanden jag har för tillfället. Man måste våga lite tror jag, och "i värsta fall" har jag ju alltid föräldrahemmet att flytta in i. Igen. Eller..?!

80-tals Whitney: Mys på hög nivå! =)



Update

Helgen var tröttsam. Jobbade tors - söndag, ingen vila efter tentan. Huvudvärken och tröttheten kom som ett brev på posten, så blev relativt lugnt för min del med utebliven kräftskiva i lördags.
Nya kursen började i måndags. OMG: verkar bli mycket att göra framöver.. Men kul med utmaning!
Lägenheter på g i Göteborg, tackar syrran för hjälpen med mitt i-landsproblem! ;)