Uppladdningen

Uppladdningen inför maran började i fredags med en hyfsat lugn dag på GK och sedan iväg till Dodgers Stadium för att se på baseball. Dodgers mötte Anaheim Angels, derby. Kul att få sig lite amerikansk "kultur"!

    

    

Lördagen började med en tur till Downtown och LA Convention Center för att hämta ut nummerlappar, t-shirts och goodiebags inför maran. Efter lunch hemma stack vi ner till stranden, softade, sedan hem på middag och så avslutade vi kvällen med nya Terminator-filmen: Christian Bale bra som vanligt. Somnade till ljudet av rinnande vatten: kranen i badrummet hade börjat läcka rejält.

Vi hade tidigare påtalat för hyresvärden vid minst två tillfällen att kranen har droppat utan att åtgärd vidtagits. Då hon inte var hemma i söndags lämnade vi en lapp i hennes lägenhet, brukar vara så hon vill ha det. Efter att ha spenderat dagen på stranden nere i Santa Monica och duschat hemma gick det knappt att stänga kranen över huvud taget: vattnet forsade ut! Telefonsamtal till hyresvärden som kom upp och försökte fixa kranen utan att lyckas. Fick ringa efter en rörmokare som p g a att det var Memorial Weekend inte kunde dyka upp förrän kl 23.00. Hade tänkt lägga mig tidigt för att orka upp halv fem för att ta oss till marathonstarten, men men..

Så kanske inte så konstigt att vi var redigt trötta efter maran, både p g a själva bedriften att ta oss runt hela banan och bristen på sömn. Var riktigt lockande att slänga mig på sängen när vi väl kommit hem efter att ha åkt den långsamma bussen som dessutom tog betydligt längre tid än vanligt p g a detouren den var tvungen att ta för att dess vanliga rutt korsade marathonbanan. Bestämde oss dock för att dra ner till stranden och softa där, skönt, men lite blåsigt. Firade våra bravader med god pizza på en restaurang på 3rd St. Välförtjänt! =) Finns det någon bättre svullarmat än pizza efter såna här urladdningar?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback