Presidents' day och Rodeo Dr

16/2-09, kl 20.54

Presidents' day idag, Washingtons och Lincolns födelsedagar firas. Tog en långpromenad längs Wilshire Blvd, skönt att komma ut och gå! Gick runt lite längs Rodeo Dr, men kanske inte riktigt min prisnivå på shoppingen där! Jag har inte så stor koll på exakt hur mycket pengar som går åt här, men det blir en del då dollarkursen fortsätter att vara hög och då det är relativt högt prisläge här i LA. Lägger hellre pengar på att resa och se saker och så får det shoppas i slutet av vistelsen, beroende på vad ekonomin tillåter då.

Fortsatte en bra bit bort längs med Wilshire, lunch on the run och sen bussen tillbaka till Westwood. Hämtade datorn och gick och softade med kaffe på The Coffee Bean.
Lagade lasagne ikväll, blev helt ok! Dock är jag inte helt nöjd med ugnen. Den har tre lägen: preheat, broil och bake. Har fått experimentera lite, men svårt att få bra kombination av över- och undervärme. Men men, inga matkatastrofer än så länge!

Imorgon har jag varit här i en månad! Känns lite skumt, tiden går verkligen fort!

    

    


Kommentarer
Postat av: Calle

Fint med promenad, men det ser ju ut att ha regnat!? Här är det kallt, en trevlig vinter faktiskt. Planerat ett besök på någon TV-show? Det finns ju massor att välja bland. :)

2009-02-18 @ 18:03:58
Postat av: Markus

Det är vinter här med, vilket innebär regn! =( Idag skiner solen iaf, och hoppas på varmare grader snart.

Inga TV-besök inplanerade än så länge, men kanske blir senare!

2009-02-18 @ 19:26:28
Postat av: Calle

Synd att inte "Martha" spelas in i L.A. men "Dr. Phil" görs väl där? och "the doctors tv", och "ellen".

2009-02-18 @ 21:31:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback