Beyond desire

12/2-09, kl 22.49
Nyss hemkommen från dagens aktiviteter. Full fart på konsulatet: de vanliga rutinerna (som numera också består av att bli utskälld i telefon!). Efter avslutat pass var det bara att bege sig hemåt, duscha och byta om till kostym för att åka upp till residenset och delta i kvällens event. Kul som omväxling att se lite mer av främjandedelen och inte enbart den konsulära delen. Var en delegation från Stockholm som är här i LA och hälsar på, håller på med något projekt som de kallar för "Beyond desire", som inriktar sig lite på miljöaktigt byggande typ.

Våra uppgifter var i början att stå och ta emot i entrén och välkomna gästerna, kryssa av på gästlistan, lite garderobshjälp. Sedan var det bara att ta för sig av mat och dryck och hänga med gästerna!

Precis när vi skulle åka hem svängde en bil in till granntomten, en bil som mycket väl kan ha haft Simon Cowell som förare!

Verkade på främjandekonsul Niklas som att det kommer bli en hel del fler events framöver, bl a en spelning med Soundtrack of our lives uppe i residenset, ser jag fram emot!

    

    

    

    


Kommentarer
Postat av: Calle

Inte illa med fest i residenset! Hoppas du hade det trevligt :)

2009-02-15 @ 12:24:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback