Tisdagstrauma

Tisdag = tvätt, och det går inte längre att förneka de amerikanska usla hushållsapparaterna. Håller alltid tummarna för att tvätten ska kännas ren efteråt, men har inte gjort det hittills.
Vår diskmaskin har också ställt till problem den senaste tiden. De föregående hyresgästerna hade lyckats proppa igen maskinen med deras gamla mat (för jobbigt att skölja tallrikarna innan man stoppar ner de i maskinen?), vilket gjorde att vattnet inte rann ut ur maskinen, utan blev kvar och såg allmänt sunkigt ut. Detta fixades för ungefär en måmad sedan, varefter vi noggrant sköljt disken inna för att undvika samma problem. Dock har vattnet ändå inte runnit ur maskinen, så efter att ha meddelat hyresvärden verkar det nu som att vi kommer att få en ny diskmaskin, hurra!
..och på jobbet går det också bra.. Fullt upp, vilket är kul, men hade såklart varit roligare om man fått betalt! =) Idag har jag betat av lite UAT-ansökningar, körkort och pass, imorgon blir det mer rättegång, antagligen sista dagen med "den svenske artistens" pre-trial. Hoppas att domaren bestämmer på en gång hur fallet ska fortsätta!
Jag och Wictor blir då och då benämnda som "pojkarna" av personalen på konsulatet, vilket vi finner rätt komiskt med tanke på att vi båda passerat 25-årsstrecket! Konsulatet är för övrigt klart icke-jämställt vad gäller könsfördelningen. Av den fasta personalen är endast en person en man, resten kvinnor i varierande ålder. Kanske därav smeknamnet "pojkarna", modersinstinkter?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback